Részletek

ELRABOLT VILÁG – MÁRCIUS 21-TŐL A MOZIKBAN!

Egy évtized telt el azóta hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj.
Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság?
Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak.
De sok ember van, akik nem ért egyet velük: aki akár harcolni is hajlandó a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.

A Majmok bolygója: Lázadás-sal világhírűvé vált rendező kiváló színészekkel forgatta le a közeljövőben játszódó, vérfagyasztóan izgalmas,
sok meglepetéssel szolgálós sci-fijét.
John Goodman és Vera Farmiga is a főszereplők között van – de a néző az utolsó pillanatig nem lehet biztos benne, hogy ki áll az idegenek és ki a földiek oldalán.

Főszereplők: John Goodman, Vera Farmiga, Machine Gun Kelly,
Madeline Brewer, Kevin Dunn
Zene: Rob Simonsen. Opeartőr: Alex Disenhof
Látvány: Keith P. Cunningham. Írta: Erica Beeney, Rupert Wyatt.
Rendezte: Rupert Wyatt
Mozibemutató: 2019. március 21.
Eredeti cím: Captive State
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: DreamWorks, Participant Media
Játékidő: 109 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom

#ElraboltVilág #CaptiveState #scifi #alien #JohnGoodman

Kategória

Mozi