Címke: Vajdaság

Rendezés: Dátum | Cím | Megtekintés | Növekvő sorrend
Nézet:

Gyakorlat a fiatal tűzoltóknak

5 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/YTo1ej43FGY Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája számos nevelő és szórakoztató rendezvénnyel várja a fiatalokat. Szombaton kis tűzoltók hangjától volt hangos az épületük nagyterme.

Kolbászfesztivál Turián

5 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/TN6lK_HI--Y 34. alkalommal tartják meg a kétnapos turiai kolbászfesztivált, amelyre a szervezők mintegy 15 000 látogatót várnak. A világ leghosszabb kolbásza is erre a rendezvényre készült el.

Városnézőben Újvidéken

5 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/5ANeXglCn6k Az Idegenvezetők Világnapja közeledtével ingyenes városnéző túrákat szerveznek a nagyobb városokban.

Ha vagyunk, legyünk!

5 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/P_fqutARpPQ Apja-fia címmel, pénteken este a magyarkanizsai Művészetek Házában Berecz András és fia, István előadását láthatta a közönség, akiket a szabadkai Juhász zenekar kísért.

Kiállítás az építészmérnöki szak legjobb munkáiból

5 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/HcmfG8nxwDE Kiállítás nyílt a szabadkai Építőmérnöki Karon. Az érdeklődők megtekinthetik az építészmérnök szakos hallgatók legjobb terveit és egyéb rajzait.

A TSC legyőzte a Zentát

3 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/N2xJQOQEhxg A női asztalitenisz Szuperliga 10. fordulójának nyitómérkőzésén a topolyai TSC a Zenta együttesét fogadta. Az izgalmakkal teli összecsapást a házigazda topolyai együttes nyerte meg 4:3-ra.

Van, ahol már használják az e-naplót

1 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/oEy3xmRmzyA Elégedettek az elektronikus napló alkalmazásával azok a tanárok, akiknél az iskolában megvannak a feltételek ahhoz, hogy a naplókat még az órán kitöltsék. Viszont nehézséget okoz azoknak, ...

Vajdaságban a Magyar Állami Operaház

2 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/OSHG8Y_-gvg A 133 éve alapított Magyar Állami Operaház még nem járt Vajdaságban, szombaton és vasárnap viszont a szabadkai Sportcsarnokban vendégszerepel. Szombaton Erkel Ferenc Hunyadi László című o...

Felújítják az óvodát Csantavéren

2 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/bKlS8GkHEXI Csantavért sem kíméli az elvándorlás. Míg 7-8 évvel ezelőtt közel 800 diák járt a helyi általános iskolába, addig ma 520 tanulója van. A helybelieket azonban az vigasztalja, hogy újabban e...

Wemsical Szerbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület

2 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/DpDzxpGvguA Újabb díjjal értékelték a Wemsical Szerbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület tevékenységét.

A Köldökzsinór programról is

6 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/sGC6h1aqBwM Továbbra sem hanyatlik az érdeklődés a magyar állampolgárság könnyített eljárással történő megszerzése iránt. A polgárok a kihelyezett fogadónapokon tájékozódhatnak a Köldökzsinór programr...

Turisztikai Tiszavirág Díj

6 Megtekintés0 Hozzászólás

http://youtu.be/dfcoKlHflYY Első ízben osztotta ki Turisztikai Tiszavirág Díját a magyarkanizsai Turisztikai Desztináció Menedzsment.

1 / 113 oldal12345...102030...Utolsó »